Pesto voor ingestorte brug Genua

Pesto voor ingestorte brug Genua

Living Plus-gezicht Isabella Cozzi verkoopt pesto voor de slachtoffers van de ingestorte Morandi-brug in Genua, Italië. De instorting van de Morandi brug in Genua heeft me diep geraakt. Ik was die dag van het ongeluk in Italië op vakantie en ik hoorde vlak nadat de...
Isabella draait pasta, met behulp van kids

Isabella draait pasta, met behulp van kids

Leuk om samen met je kinderen of kleinkinderen eens te proberen op een winterse zondag! Mijn dochter staat vaak mee in de keuken om me te helpen. Ze doet het graag en wil veel bijleren. In deze aflevering van Living Plus laat ik zien hoe makkelijk het is om verse...
Tomaatjes! Typsich Italiaans, toch niet?

Tomaatjes! Typsich Italiaans, toch niet?

Onze kok Isabella Cozzi is een rasechte Italiaanse die graag met tomaten werkt. Maar vanaf wanneer is de tomaat Italiaans? Wat als ze je vragen om iets te bereiden met tomaten? En vanwaar komt de tomaat? In deze uitzending leg ik ontstaan en geschiedenis uit, samen...
Living plus: een tomatensaus, zo klaar!

Living plus: een tomatensaus, zo klaar!

Isabella Cozzi maakt een basissaus. En laat zien hoe je met die basis kan gaan variëren. Met lekkere resultaten. Hoe maak je tomatensaus? Met welke tomaten? En wat is het verschil tussen een pomodoro saus, een puttanesca of een norma? Dit alles leg ik haarfijn uit in...
Mijn vierde boek

Mijn vierde boek

Voor mijn vierde boek liet ik me inspireren op de winter- en feestbereidingen uit mijn  familie in Ligurië. Vanuit een originele beschrijving van de  winter- en kerstbeleving van de Italiaan beschrijf ik het eetpatroon tijdens deze zeer intense culinaire dagen. Het...
En toen was mijn boek daar

En toen was mijn boek daar

En toen was mijn kookboek daar, mijn vierde in de rij: Isabella’s Italiaanse Winter. De chauffeur stond een dag te vroeg op mijn oprit… “Madam, k’heb 3 palletjes voor u”. Geen laadklep, geen vorklift, dus dan maar alle doosjes één per één van de camion lade. Al snel...
Fotoshoot

Fotoshoot

Zoals jullie al wel zullen weten, is mijn nieuwe kookboek in de maak! Een heel proces, van teksten en recepten uitschrijven, sfeerbeelden verzamelen, moodboard en stijl bepalen… er komt heel wat bij kijken! Vorige week werden de beelden gemaakt van de recepten, 61 om...
Mijn eerste blog

Mijn eerste blog

Ciao! Hier mijn eerste chatbericht, is nieuw voor mij, dus een beetje onwennig! Ik ga dus vanaf nu proberen om jullie regelmatig op de hoogte te houden van mijn kookwereldje : mijn workshops, demo’s maar ook kookevenementen en kookprojecten. Vandaag wil ik het hebben...