En toen was mijn kookboek daar, mijn vierde in de rij: Isabella’s Italiaanse Winter.

De chauffeur stond een dag te vroeg op mijn oprit… “Madam, k’heb 3 palletjes voor u”. Geen laadklep, geen vorklift, dus dan maar alle doosjes één per één van de camion lade. Al snel stond de garage vol met boeken. De geur van vers gedrukte boeken verspreidt zich door het huis. Nu volle bak verkopen…

 Daarom, een boekvoorstelling organiseren voor vrienden, familie, kennissen en kookliefhebbers die zelf ook al lang op de komst van het nieuwe boek hebben gewacht. Op zaterdag 31 oktober ging mijn boek in première bij Vuuropenhaarden op de Korenmarkt in Mechelen. Ben was zo vriendelijk om de haarden en vuurmaanden die avond aan te steken. Warme vlammetjes in combinatie met lekkere Italiaanse wijn van Welwijn, de webshop van Piet en Marie-Sofie en hapjes uit mijn boek.

 Al snel liep de zaak vol en was het een leuke bedoening. Iedereen schoof netjes aan in de rij om een gesigneerd exemplaar mee naar huis te nemen. Een toffe gelegenheid om iedereen nog eens terug te zien, een babbeltje te maken en nog eens een datum vast te leggen voor een etentje of avondje uit.

Op naar een volgende boekvoorstelling, op naar een nieuwe workshop… 3 palletjes boeken verkopen… we weten wat te doen!

 

 

Contacteer mij

Heb je een vraag voor mij over een workshop, evenement of kookboek? Vul dan dit contactformulier in en ik neem graag contact met jou op. 

    • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ