Ciao! Hier mijn eerste chatbericht, is nieuw voor mij, dus een beetje onwennig!

Ik ga dus vanaf nu proberen om jullie regelmatig op de hoogte te houden van mijn kookwereldje : mijn workshops, demo’s maar ook kookevenementen en kookprojecten. Vandaag wil ik het hebben over de nagekende komst van mijn volgende “kookkindje” : mijn nieuwste kookboek!!!

Want volgende week is het zover : de fotoshoot van de recepten voor mijn nieuwe boek!

Een hectisch gebeuren! Maar zo leuk om te doen!

Het begint met het oplijsten van de ingrediënten die je nodig hebt om alle recepten te maken. Vlees, vis, gevogelte, fruit, groenten, charcuterie, zuivel, maar ook olie, azijn, kruiden, bloem, … De kruidenier, slager en kaasboer zien me alvast graag komen!

Dan de food styling … borden, porcelein, bestek, glazen, tafelmatjes, servetten,… alles moet een mooi geheel worden, het plaatje moet kloppen!

Dus op zoek gaan naar de juiste stijl en kleur van borden, de kookwinkels afschuimen, maar ook de kringloopwinkels. Deze zijn vaak verborgen schatkamers aan vintage artikelen!

Tot slot moeten alle recepten kloppen, dus lezen en nog eens herlezen. Maar ook recepten nog eens opnieuw uitproberen… want het moet perfect zijn!

En dan wordt je hele huis ondersteboven gehaald… meubelen wordt verplaatst, fotoschermen en lampen worden in de plaats gezet, je woon-en eetkamer is veranderd in een fotostudio.

Nog even … can ’t wait!

Keep you posted! <3

Contacteer mij

Heb je een vraag voor mij over een workshop, evenement of kookboek? Vul dan dit contactformulier in en ik neem graag contact met jou op. 

    • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ