Speciaal voor jou: gratis verzending vanaf €75,00!

Italian home cooking op maat van je feest!

Italiaans buffet, fingerfood of een walking diner formule, Italian bbq of pastafestijn zoals bij de Soprano’s? Name it en ik werk een menu uit op maat, rechtstreeks uit mijn familiekeuken!

Event catering

Organiseer je een event of beurs en wil je je klanten originele en lekkere hapjes aanbieden. Vind je de broodjeslunch oersaai en wil je iets origineels en lekkers aanbieden in de plaats? Wil je je team verrassen met een (wekelijkse) lunch op kantoor? Stuur ons een mailtje en samen maken we er een unieke catering ervaring van!

Home Cooking 

Heb je een etentje met familie of vrienden? Doop, communie-, lente-, trouw- of verjaardagsfeest en geen zin om alles zelf voor te bereiden? Fleur het op met een home-cooking waarbij ik bij jou aan huis kom koken. Jij zit bij je gasten en ik zorg voor de culinaire invulling! Samen werken we een menu uit op maat.

NIEUW! Italiaans drankassortiment : wijn, prosecco, franciacorta (Italiaanse champagne), gin en bieren zijn tevens ook bij optioneel te bestellenBorden, bestek, glazen, tafels, stoelen,... kunnen tevens via bij ons geboekt worden.

Section

Walking diner

Fingerfood en hapjes uit het vuistje

Buffet

Italiaans warm en/of koud buffet

Fine dining

3-gangen menu met bediening aan tafel

Heb je een vraag over allergenen? Veggie of vegan? Vraag het ons en waar mogelijk passen we de recepten aan.

Wat vonden zij van onze home cooking?